header

Het bedrijf De Fruitben

Onze boerderijwinkel is  een plek waar we ons eigen product op een eerlijke manier aan onze klanten verkopen. Dit doen we door uitleg over, maar ook door proeven van het product dat we aanbieden. De appels en peren zijn veelal op ons eigen bedrijf geteeld. Maar we hebben nog meer: boerderij- en streekproducten van Hollandse bodem. Deze krijgen we geleverd door collega-boeren uit de directe omgeving!

Afbeelding bedrijf

Verse en smaakvolle streekproducten

Loop gerust eens binnen in onze boerderijwinkel en laat u verrassen door onze producten. We nemen graag de tijd voor u om te vertellen over onze producten en om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een cadeau. Onze groendecoraties of cadeaumanden zijn uiteraard ook voor eigen gebruik. Kijk ook eens in ons assortiment voor een impressie van onze producten.

Fruitautomaat, 7 dagen per week open!

Bezoek ook eens onze fruit-o-maat met zitgelegenheid (zie foto). Onze fruit-o-maat staat aan de weg en is gevuld met verschillende soorten verse vruchtensappen en seizoensfruit. U trekt het eenvoudig uit de muur! U kunt hier ook even lekker afkoelen tijdens een wandeling of fietstocht. Er zijn stoelen om te rusten en eventjes van de omgeving te genieten! Een stuk fruit voor op de vuist ligt hier altijd voor u klaar!

contactloos betalen 
of met muntgeld /biljetten

Fruitomaat Graag tot ziens!